Bila sam osmi razred. Odlicna ucenica,ali i dobra riba. Po mom misljenju bila sam malo debeljusksta,ali su decaci mislili da odlicno izgledam.U to vreme sam se vise druzila sa decacima nego sa devojcicama,pogotovo sa jednim Lukom. Luka je bio mangup sa jako puno neopravdanih i jako puno jedinica, ali bio mi je najbolji drug i non-stop smo visili zajedno.

Jednog dana mu je nastavnik hemije rekao da mora da ostane sedmi cas da sredi nasu skolsku laboratoriju. To je u stvari bila mala prostorija sa puno polica na kojim je stajalo svasta, a Lukin zadatak je bio da obrise sve boce i slozi ih po azbucnom redu. Kako nisam imala nista da radim taj dan ponudila sam se da mu pomognem. Nastavnik nam je dao dve krpe i kljuc da kad zavrsimo zakljucamo i otisao. Popela sam se na stolicu jer nisam mogla da dohvatim gornju policu. stolica je bila klimava i zamolila sam Luku da me pridrzi da ne padnem.Zezajuci se,kao i uvek,pridrzavao me je za guzu, a ja sam se kikotala i govorila mu da pomeri ruke odatle. Sisla sam sa stolice i poceli smo da brisemo bocice. Videla sam po njegovom izrazu lica da je nervozan, i znala sam da taj izraz lica pravi samo kad hoce nesto da mi kaze a ne zna kako.
-Sta ti je?,pitala sam.
-Nista.
Resila sam da cutim, ali sam se pitala sta ga muci. Nosila sam moje stare izbledele farmerke i crvenu satensku kosulju koja je zbog vrucine bila poluotkopcana. Primetila sam da mu pogled ponekad pada na dole i da gleda u moje grudi. Mislila sam da bi mogli taj sedmi cas da iskoristimo malo drugacije,a verovatno je i on. Uzela sam krpu iz njegove ruke i stavila njegovu ruku na svoj kuk. Video je da zelim vise od slaganja bocica. Privukao me je k sebi i poceo da me ljubi u usta, po vratu, pa sve nize i nize do otkopcanog dugmeta. Disala sam duboko i bila sam pomalo nervozna,iako sam to i pre radila sa svojim deckom.Poceo je da okopcava moju kosulju,ali sam se odmakla da zakljucam vrata da neko ne bi usao. Dok sam zakljucavala vrata on se primakao i stavio ruke na moje grudi. Nezno i polako je otkopcao moj brus i poceo da prelazi rukama preko mojih bradavica. Okrenula sam se ka njemu i svukla mu majicu. Ostalo je bilo 20 minuta do kraja sedmog casa, i nisam zelela da gubim vreme. Otkopcala sam mu slic, svukla bokserice i uzela kurac u ruku. To ni svom decku do tada nisam radila, ali mislila sam da Luka zasluzuje zahvalnicu za odano prijateljstvo. Kleknula sam na pod ispod njega i stavila njegov kurac u usta. Nije mogao da veruje. Pocela sam da mu pusim i moram da priznam da sam uzivala u tome sto on uziva.Izvadila sam ga iz usta i malo mu drkala, ali me je zamolio da ga vratim u usta, i ja sam to uradila.Uhvatio me je za kosu i sada je on diktirao ritam. Nabijao mi je kurac do grla, i nije mi bilo bas prijatno,ali on nije stajao. Osetila sam da mu se kurac trza u mojim ustima i pokusala da se odmaknem pre nego sto mi svrsi u usta. Svrsio mi je na ugao od usne i sperma mi se slivala niz lice. Obrisala sam se sakom, i zatim polizala saku. Kako je u pitanju ipak napaljeni tinejdzer (a njima je kurac 23 sata dnevno dignut)njegov kurac se nije spustio. Podigao me je na sto i poceo da mi skida farmerke. Pomogla sam mu i uskoro je prvi put u zivotu video picku.Pitao me je sta zelim da radi. Onako napaljena,prosaputala sam:bilo sta.Prisao je i poceo da mi lize mackicu.To mu je bilo prvi put da to radi,ali bio je prirodni talenat. Posle dva minuta vec sam se trzala i svrsavala. Stavio je kurac na ulaz moje pice i poceo polako da ga nabija. Prvo do pola, a onda i do kraja.Pipao mi je grudi i dahtao u kosu. Uzdisala sam i stenjala tako glasno da je neko mogao da nas cuje. Osetila sam kako se trza u meni, i rekla da ga izvuce, jer nismo imali zastitu, a nisam zelela da zatrudnim. Izvukao ga je u poslednjem casu i svrsio mi po stomaku. Obrisala sam se njegovom majicom, i ustala sa stola. Obukla sam se i vratila brisanju bocica, a uskoro je to uradio i on. Niko nikada nije saznao sta se desilo unutra osim vas…

Sada sam udata majka dvoje dece, ali sa najboljim prijateljem sam jos uvek u kontaktu…

SAMO ZA KORISNIKE IZ SRBIJE

* Za ulaz na chat ukucajte HOT i pošaljite na 1021
* Kada pošaljete poruku na vaš broj stici ce SMS poruka sa spiskom devojaka koje su trenutno na chatu.
* Da bi izabrali devojku za dopisivanje u sledecu poruku prvo ukucajte ime devojke kojoj želite slati, a zatim vašu poruku za tu devojku npr. Sanja cao, odakle se javljas? i pošaljite na broj 1021
* Ukoliko želite da izađete iz chata, odnosno, da vam poruke više ne stižu, potrebno je da pošaljete STOP na 1021. Da biste ponovo ušli u chat, potrebno je da ponovo pošaljete komandu za ulazak prema datom uputstvu.

VAŽNO: Cena poruke (sa PDV-om) je: MTS 38din, Telenor 38,94din, VIP 35,40din.