Bio je moj 16-ti rodjendan. Secam se kao da je juce bilo. Trebala sam sa 6 svojih drugarica da izadjem u jednu popularnu diskoteku o kojoj sam mogla samo da mastam… Moji su roditelji dosta strogi pa mi nisu bas sve dozvoljavali a posebno izlazak do 5 ujutru.

Ali posto mi je bio rodjus-dopustili su. Doterala sam se. Jebozovniju sebe nikad u zivotu nisam videla. Do tad sam bila streberka sa naocarima i dugom smedjom i masnom kosom. Uvek u nekim sirokim majicama i jadnim farmerkama.

Ali to vece… Djavo me odneo pa sam obukla minic,kraci nisam mogla. Moje butine su se lepo presijavale… Svoju dugu kosu sam ofarbala u plavo i odsekla jebozovne siske… Skinula sam pepeljare i stavila sociva. Nedelju dana pre rodjusa sam isla u solarijum i po 15 min se kvarcala svaki dan. Izgledala sam wow. Resila sam da moj 16-ti obelezim i proslavim kao riba i po. U diskoteci je bilo mnogo mojih drugova i svi su zinuli kada su me videli. Nisu mogli da veruju,99% njih me nije ni prepoznalo. Savijala sam se igrajuci uz tehno muziku sto sam vise mogla. Kad god bih se sagnula pola diskoteke je videlo moju okruglu i cvrstu guzu.

Skontala sam da me jedan decko non-stop gleda(vise od ostalih). Pio je tekilu i s vremena na vreme mi je namignuo. Odlucila sam da ce biti moj. Dosla sam do njega i pocela sam da igram i da mu se nabijam na tvrd kurac. MMM skroz mu se digao,a ja sam uzivala. Posto jos ni sa jednim nisam spavala,resila sam da idem do kraja. Izasli smo napolje i seli u njegova kola. Rekao je da se zove Martin. Oduvek mi se svidjalo to ime… Stali smo kraj nekog igralista. Okrenuo se i poljubio me. Jezik mi je zabio skroz do grkljana a ja sam vec osetila kako vlazim. Seli smo na zadnje sediste. Rukama je klizio preko mojih butina pa sve preko gacica trljao mi klitoris. Zatim je moju ruku spustio na svoj tvrd kurac. Drkala sam mu sa zadovoljstvom. Skinuo mi je gacice i rekao da rasirim noge. Njegova glava se nasla na mojoj mokroj picki. Liznuo je par puta a zatim zabio jezik u nju. Lizao je socno a mene su neki grcevi hvatali. Zatim je ustao i naredio da mu pusim. Taj veliki kurac sam stavila u usta i pusila mu vise od pola sata. Nisam mogla da se odvojim od njega i njegove velicine. Svrsio mi je u usta ali nisam mogla sve da popijem,bilo je previse. Njegov kurac bio je jos u punoj snazi. Legao je i grubo usao u mene. Bolelo je,vristala sam. Vremenom je taj bol prelazio u uzivanje. Bilo je extra kao u snu. Svrsio je u mene i ja sam izmorena legla na sediste.

SAMO ZA KORISNIKE IZ SRBIJE

* Za ulaz na chat ukucajte HOT i pošaljite na 1021
* Kada pošaljete poruku na vaš broj stici ce SMS poruka sa spiskom devojaka koje su trenutno na chatu.
* Da bi izabrali devojku za dopisivanje u sledecu poruku prvo ukucajte ime devojke kojoj želite slati, a zatim vašu poruku za tu devojku npr. Sanja cao, odakle se javljas? i pošaljite na broj 1021
* Ukoliko želite da izađete iz chata, odnosno, da vam poruke više ne stižu, potrebno je da pošaljete STOP na 1021. Da biste ponovo ušli u chat, potrebno je da ponovo pošaljete komandu za ulazak prema datom uputstvu.

VAŽNO: Cena poruke (sa PDV-om) je: MTS 38din, Telenor 38,94din, VIP 35,40din.