Valerija se se u velegradu zaposlila, a posle nekog vremena je napredovala u privatnoj firmi, i od prodavca, terenca od vrata do vrata stigla je za kratko preko istruktora pa sve do mesta šefa, iznad nje je bio samo gazda-Direktor. Ona nije imala neko obrazovanje ali se snašla. Sve se manje viđala sa Goranovom rođekom i starim društvom. Goran se sa njom retko viđao. Jednoga dana rešio je da je poseti. Želeo je da je iznenadi. Znao je gde stanuje a i ona mu je rekla da je posle 18 časova u stanu. Goran je obavio neke poslove i ostalo je da uradi još neke sitnice. Valerija je sa posla stigla oko 17. 30 časova.

Nedugo zatim zazvonio je telefomn javio joj se njen gazda-Direktor Miroslav. On je svratio do nje. On je u stvari jedno vreme bio njen ljubavnik. Bio je crnomanjast, stariji više od 15 godina od nje imao je ženu i decu a ona mu je služila za provod naročito na poslovnim putevima i seminarima kojih je bilo. Ona nije bila lepotica ali je za seks bila odlična. Miroslav je došao i doneo bocu crnog vina. Pustili su muziku i polako pijuckali vino, podgrevali atmosveru koja je došla dotle da su jedno druguo počeli da svlače. Miroslavov kurac je odskočio kao strela a bio je deblji a i prilično duži , sigurno 24-25 santimetara. Valerija je počela da mu puši kurac i nakon nekog vremena mu je navukla kondom i sela na kurac. Grimasa na njenom licu je bila bolna, a shodno veličini primerena. Polako se navlačila a brzo ustajala sa kurca. Ustala je i kleknula ispred kreveta a on joj je kurac naslonio na ivivu pičke i jebao je s guza. Kada joj je prvi put ugurao bolno je jeknula. nakon 15 munuta. Ponovo su promenili pozu. Bio je izdržljiv za svoje godine. Budući da ga je zajahala kada su osetili da se vrhunac bliži . Ona je ustala o on je ustao, skinuo kondom, prišao joj i sadržaj sperme isprskao po njoj njenim sisama, stomaku. Ona je samo razmazala spermu i seli su da popiju još vina.

Vino ih je opustilo podgrejalo. Goran je došao do vrata i čuo je razgovor, shvatio je da nekoga ima unutra. Stajao je ispred vrata. Valerija je prišla i uhvatila Miroslava za kurac i počela ga mu puši, a on je uživao. Kurac se ukrutio, valerija je otvorila fioku i ukapirala da nema više kondoma ali je to nije previše uzbidilo. Ladno je sela na njegov kurac na kome nije bilo kondoma. Čak i da nesvrši u nju postojale su šanse da naka zaostala sperma završi u njenoj utrobi. Goran je čuo priču a onome što je čuo nije mogao da veruje.

Valerija je bila pijana i bilo joj je svejedno. Prešli su na krevet gde ga je ona zajahala , a ubrzo su promenili pozu pa je on legao na nju. Osetili su vrhunac i Miroslav je izvadio kurac iz njene pičke, ustao, u tom momentu Goran je otvorio vrata, Valerija je sedela na krevetu a Miroslav je glasno uzdisao i sitresao sadržas sperme po njenom licu i sisama. Dosta sperme je uletilo u njena usta koja su od šoka što je Goran ušao bila otvorena. Ona je skočila da objasni Goranu ali je on izašao i dok je ona dotračala do lifta gola on je već ušao i zatvorio vrata i stisnuo dugme. Miroslav se brzo obukao i krenuo. Valerija je ostala u stanu, sedela na krevetu u šoku. Zvala je gorana na mobilni ali se on nije želeo javiti. Ona je znala da postoji opasnost da se o ovome sazna pa i da priča stigne do njenih roditelja što joj je stvaralo paniku, a i od saznanja da bi se to moglo saznati u krugi prijatelja, zabolela ju je glava. Dokrajčila je bocu vina i otišla do frižidera gde je stajala joj jedna otvorena boca vina. Ujutru je otišla na posao, a Miroslav se prema njoj ponašao rezervisano što je činio i u narednom periodu. Goran nije odgovarao na njene SMS-ove i pozive.

SAMO ZA KORISNIKE IZ SRBIJE

* Za ulaz na chat ukucajte HOT i pošaljite na 1021
* Kada pošaljete poruku na vaš broj stici ce SMS poruka sa spiskom devojaka koje su trenutno na chatu.
* Da bi izabrali devojku za dopisivanje u sledecu poruku prvo ukucajte ime devojke kojoj želite slati, a zatim vašu poruku za tu devojku npr. Sanja cao, odakle se javljas? i pošaljite na broj 1021
* Ukoliko želite da izađete iz chata, odnosno, da vam poruke više ne stižu, potrebno je da pošaljete STOP na 1021. Da biste ponovo ušli u chat, potrebno je da ponovo pošaljete komandu za ulazak prema datom uputstvu.

VAŽNO: Cena poruke (sa PDV-om) je: MTS 38din, Telenor 38,94din, VIP 35,40din.